Ny kärlek - en ny investering

2010-02-15 @ 07:08:04  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Har hittat en ny kärlek... Eller egentligen är det bara den senaste i samlingen. Har sakta med säkert bytt ut allt mitt smink och i fredags kom det in en ny liten härlighet. Vet faktiskt inte om man skall vara glad eller ledsen över att inte ha en renodlad MUS-affär i sin närhet.

En sån här härlig cake-eyeliner hittar man nu för tiden i mitt sminklager. Köpte samtidigt en pensel såklart så jag kunde testa den sfsm bara jag kom hem. Fattar inte att man har klåddat med skitgrejer förut på H&M's egna flytande eyeliner..... Usch bara tanken på alla bakerier som man petar in i flaskan får mig att rysa.

Fick ju ett superfint och bra kit med penslar från eleven av syster yster i julklapp och där fanns det visserligen en eyeliner pensel, men sen var på tok för hård. Men nu med det senaste inköpet från Kicks så är samlingen i stort sett komplett. Vissa är av riktigt hår och vissa av syntet, men så vill jag ha det. T.ex. penseln för foundation skall tåla att bli tvättat rätt ofta. Tror faktiskt jag har kastat alla mina gamla peslar från H&M nu, dom var ändå skit, lossade hår medan man sminkade och var allmänt dåliga. Men iofs är det ju nåt som gäller för det mesta med deras smink och tillbehör.

Har bytt ut allt mitt dagliga smink mot lite dyrare grejer (inte för att skryta men när det kommer till smink är det ett faktum att pris = kvalitet, och hellre kvalitet än kvantitet) och använder Cliniques hudvård. Efter att jag bytte har jag märkt att min hud mår mycket bättre! No more H&M-shit for me!

I fredags hittade jag även en ny mascara, tyvärr blev det inte riktigt den jag tänkt eftersom jag inte hittade den bland MUS produkter på Kicks. Men fick nöja mig med en från Max Factor, får väl se om ett tag vad jag tycker om den.

Kan inte minnas att jag skulle ha haft en Mascara från MF förut men kan minnas fel...


Tyvärr har jag ju inte kunnat byta ut sminket (och alla tillbehör) i en handvändning för smink är dyyyrt och som studerande är ju pengar inget man har överdrivet mycket av.. Men jag ser dessa inköp som investeringar snarare än inköp. De är oftast drygare (även om vissa saker skall bytas redan efter nån månad pga hållbarhet) så jag investerar helt enkelt för framtiden (genom min hud).

Lagom flummigt inlägg..

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback