My sister loves me

2010-02-16 @ 08:26:52  •  Kommentarer (4)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Syrran har just skrivit ett fint inlägg om mina kunskaper i att styla hennes hår http://tojja.webblogg.se/.



Jag minns att hon berättade att hennes vänner var impade över hennes frisyr den kvällen! Alltid kul att göra nån nöjd och så är det ju så mycket lättare att fixa i andras hår än vad det är i eget. Den enda som har varit missnöjd är väl hennes ex, men det var iofs under kakadua-fasen i den tidigare frisyren.:)

   Kakadua-fasen som blev...








När hon hade kommit tillbaka upp till Sundsvall och kikade på The Jay Leno show från början av februari märkte hon att en av programmets gäster hade samma frisyr som jag hade fixa på henne bara någon kväll innan. Tilläggas bör väl att jag aldrig kollar runt på fåniga modebilder på nätet för att få inspiration, utan jag lagar bara vad jag känner för. Så jag hade INGEN aning om att Jessica Alba och jag (eller troligtvis snarare nån stylist) tänkte lika.





Min lilla försökskanin är så näll och ställer upp på det mesta. Men jag plågar inte henne på något sätt alls utan vi hjälper snarare varandra! Vi brukar kunna hjälpa varandra med idéer på sminkningar också. :)

Helgen

2010-02-15 @ 09:39:37  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Efter att ha jobbat sent i lördags for vi till bekanta på andra sidan ån för att festa lite. Det var ett rätt stort gäng där och vi överlämnade vår förlovningspresent till värdparet. Tror de uppskattade det de fick!:) Efter ett antal timmar där begav vi oss till JP i olika omgångar.

På JP spelades det riktigt bra musik, men jag blev trött rätt fort. Kanske det faktum att jag skulle upp tidigt morgonen därpå hade en inverkan på det hela, vad vet jag... Som vanligt kände jag mig rätt osynlig, men K var snäll och kom och pratade med mig en sväng, det kändes riktigt bra! Visst kom andra och pratade med det var ju uteslutande killar som jag känner via jobbet, och det känns ju lite sisådär. For hem rätt tidigt, passade på att gå hem samtidigt som AC och J och vid det laget var det fullt inne på baren. Så när vi gick kunde de släppa in tre andra.

Söndagen inleddes med lite sovmorgon för precis när jag annars sku ha stigit upp och börja göra mig i ordning för dressyrträning fick jag meddelande om att träningen var inställd. Så det var bara att stänga av alla alarm, vända sida och somna om. Så är i efterhand var det nog rätt skönt! Fixade rejäl frukost med nygräddade frallor/semlor, gott kaffe och juice.

Gårdagen var ju alla hjärtans dag, men inte firade man den nåt speciellt. Mamma ringde och önskade mig en bra dag och jag gav T en ros + kort. Kom inte på nåt roligare, men en ros är ju alltid ett säkert kort.

Ny kärlek - en ny investering

2010-02-15 @ 07:08:04  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Har hittat en ny kärlek... Eller egentligen är det bara den senaste i samlingen. Har sakta med säkert bytt ut allt mitt smink och i fredags kom det in en ny liten härlighet. Vet faktiskt inte om man skall vara glad eller ledsen över att inte ha en renodlad MUS-affär i sin närhet.

En sån här härlig cake-eyeliner hittar man nu för tiden i mitt sminklager. Köpte samtidigt en pensel såklart så jag kunde testa den sfsm bara jag kom hem. Fattar inte att man har klåddat med skitgrejer förut på H&M's egna flytande eyeliner..... Usch bara tanken på alla bakerier som man petar in i flaskan får mig att rysa.

Fick ju ett superfint och bra kit med penslar från eleven av syster yster i julklapp och där fanns det visserligen en eyeliner pensel, men sen var på tok för hård. Men nu med det senaste inköpet från Kicks så är samlingen i stort sett komplett. Vissa är av riktigt hår och vissa av syntet, men så vill jag ha det. T.ex. penseln för foundation skall tåla att bli tvättat rätt ofta. Tror faktiskt jag har kastat alla mina gamla peslar från H&M nu, dom var ändå skit, lossade hår medan man sminkade och var allmänt dåliga. Men iofs är det ju nåt som gäller för det mesta med deras smink och tillbehör.

Har bytt ut allt mitt dagliga smink mot lite dyrare grejer (inte för att skryta men när det kommer till smink är det ett faktum att pris = kvalitet, och hellre kvalitet än kvantitet) och använder Cliniques hudvård. Efter att jag bytte har jag märkt att min hud mår mycket bättre! No more H&M-shit for me!

I fredags hittade jag även en ny mascara, tyvärr blev det inte riktigt den jag tänkt eftersom jag inte hittade den bland MUS produkter på Kicks. Men fick nöja mig med en från Max Factor, får väl se om ett tag vad jag tycker om den.

Kan inte minnas att jag skulle ha haft en Mascara från MF förut men kan minnas fel...


Tyvärr har jag ju inte kunnat byta ut sminket (och alla tillbehör) i en handvändning för smink är dyyyrt och som studerande är ju pengar inget man har överdrivet mycket av.. Men jag ser dessa inköp som investeringar snarare än inköp. De är oftast drygare (även om vissa saker skall bytas redan efter nån månad pga hållbarhet) så jag investerar helt enkelt för framtiden (genom min hud).

Lagom flummigt inlägg..