Det finns nån för alla

2008-09-23 @ 16:22:38  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Blev  inspirerad att lyssna på låten efter att ha sett ett klipp på Tomas blogg. Den är så fin....

Norska Maria "Hold on be strong"

Love can be hard sometimes
Yes it can catch you off guard like bad crimes
Yes it can make you depressed and angry
Make you say, "Why me? why won't anybody try me?"

You might be saying, "Ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely
Why ain't anybody lovin' me?"

But there's always someone out there who'll be there for you
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

Love can go away forever if you push it
And you have to remember don't rush it
If it ain't right, it is wrong
And you'll be crying, "Why me? Why won't anybody try me?"

You might be saying, "Ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely, no, no,
Why ain't anybody lovin' me?"

But there's always someone out there who'll be there for you
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

Yes, there's aways someone out there who'll be there for you,
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true,
Hold on, hold on, be strong,
Hold on, hold on, be strong
My child, hold on, hold on, be strong



Jag hjärtar dig Prinsen

Gulis m.m.

2008-09-18 @ 15:16:00  •  Kommentarer (3)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Ja, då har man överlevt den omtalade gulisen (gulnäbbsintagningen). Den hade vi igår, där vi "tvingades" dricka lite olika grejer endel mer goda än andra och göra olika uppdrag av olika förnedringsgrad. Oj oj, alla var vi fastbundna till en ölkorg så det blev ett speciellt arrangemang när man skulle på toa, för man fick ju inte knyta loss sig.... Fick overallerna plus gulismärke, eller ja fick och fick, vi fick köpa. 40€ kostade hela kalaset men det var det nog värt. Har varit mkt fnitter i skolan idag, eller ja generell bakis-humor. Själv tog jag det rätt lugnt igår, man kan ju inte göra annat när spriten inte "smakar" så att säga även när jag fick välja vad jag frack själv... Så jag låg i sängne redan halv tio igår, gick hem från Kårken strax efter åtta. Det var nåt som jag var nöjd med när jag vaknade i morde kan jag lova!:) Vissa i klassen mådde mindre bra och endel undrade man t.o.m. om fortfarande var berusade..

Usch borde skriva ett mötesprotokoll från mötet i måndags, emn hela skolans system käppar så får väl se hur det går om det nu går att skicka in. Skriver det hemma sen.... hoppas jag får mitt internet så jag slipper tänka på att logga in i skolan i morrn (igen).

Bara en natt till i min lilla lägenhet... Sen via IKEA och handla lite förnödenheter, gardiner och tjockare täcke (fryser som en hund i min lägenhet varje natt) och sen full sula upp till Närpes och älsklingen! Åh, va jag saknar honom... Måste fundera på om jag kan byta till skola i Vasa istället. Vill inte vara ifrån honom så här mkt....

På tal om närpes, Hanna skall sälja hästen jag rider. Vilket jag förstår, han förstjänar att komma till nån som har tid för honom dagligen. Så om någon är intresserad av Neri är det bara att höra av sig, han är född i Litauen, har fullblodspappa och mamman är halvblod. född -93 och har tävlat LA på regionnivå. I övrigt en snäll och trevlig häst.

Over and out så länge...

Puss till dig Prinsen

Mera uppdatering...

2008-09-17 @ 08:18:59  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

I slutet på juli, i samband med min födelsedag, besökte jag och prinsen Åland. Jag behövde besikta bilen och han ville kika lite på Rockoff.  Så här i efterhand kan jag säga att det var tur att jag besiktade bilen på Åland, är tydligen fan så mycket dyrare i fastlandet. Och att nåt är billigare på Åland är ju otroligt.:P Innan besiktningen fick jag även mina nya däck, Prinsen och mamma var snälla och hämtade dom medan jag satt hos frisören. Har inte vågat gå till en frisör här i fastlandet än, eller jo iofs var jag ju till Mandas storasyster förut och det blev riktigt bra :) Men utöver henne har jag inte vågat.

Under den vistelsen tog jag med gulle ut till Herrön i flaka. Där vi satt och myste på klipporna och jag även badade fötterna lite. Prinsen blev lite skakis när han såg en orm, men efter en stund kunde han också slappna av och bara sitta och njuta. Det är verkligen vackert där ute! Förstår varför många väljer att ta sina bröllopsbilder där ute...


Inte senaste helg, men helgen före det fick jag och Prinsen besök av Marielle och Tobbe. Det var härligt att träffa dom igen, speciellt Marielle för min del då.:) Och dom var verklig väl värda en paus från husbyggandet. Innan vi for ut blev Tobbe lite sugen på att skaffa en likadan frisyr som prinsen har... Så efter lite funderande och en öl så gjorde vi det. Tobbe rakade skallen och vilken förvandling det blev, men han passar verkligen i det.:) Bilder på före och efter finns här nere.


Sommaren som gott

2008-09-15 @ 16:24:19  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

En liten uppdatering på vad jag och Prinsen har haft för oss i sommar. Tiden går så fort, känns som det bara var någon vecka sen han hade semester, men det är alltför länge sen.

Vi for på dagsutflykt till Björneborg för att besöka den stora stranden Yyteri. Jag trodde faktiskt inte att den skulle vara så stor/lång, men den var verkligen lååång. Den påminde om stränderna i Danmark med sina dyner. Eller om man tänker på Sunes sommar. Lyckades bli blästrade av sanden, brända av solen samt gå fel och hamna på nudistdelen på vägen tillbaka till parkeringen. Men härligt var det, hoppas vi far dit nästa år också. :)


Tittar du åt höger har du den här synen (inte jag som fotat)




Tittar du åt vänster har du den här utsikten (inte heller jag som fotat)

Bilderna ger en hint om hur pass stort det verklgien är. Det enda jag kan klaga på är att det var lite blåsigt och kallt i vattnet. Men blåsten rådde vi bot på genom att klättra över dynerna och lägga oss i lä på andra sidan, kylan i vattnet får man stå ut med. Man behöver ju trots allt inte bada. Kan bara konstatera att med åren som går blir man bara mera av en bad-kruka.

De körde runt med en stor fyrhjuling och sålde glass, det var något som var uppskattat. Hoppas dom utvidgar försäljningen till något mera läskande också typ öl/lonken.

På vägen hem måsta vi ju tryna på det nybyggda ABC i K:stad och käka lite med Jan och A-C. helt nice!:)


Oj, vad jag längtar tillbaka till sommaren och värmen nu så här i efterhand. Men har minnen att tänka på som gör mig varm. En heldag med prinsen var så underbart efter många jobbiga dagar på jobb. Tack älskling för att du tog mig dit!

Utöver det har mina färdigheter i garaget inte utvecklats alltför mkt i sommar, kan iofs byta olja + filter på min egen bil nu också, inte bara på traktorn. Men jag får fortsätta lära mig av den bästa av lärare i höst/vinter när jag åker upp till Närpes ( Hem :) ) på helgerna. Fick nog vara med när Prinses och hans vapendragare bytte min vindruta. Det var spännande, frö tydligen var det mkt som kunde gå fel, men inte denna gång.. hihi!

Ska försöka uppdatera oftare... bara jag får internet till lägenheten dvs.

Det är få saker jag hatar så mycket som...

2008-09-13 @ 22:16:57  •  Kommentarer (2)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Ja, det är inte många saker som jag hatar så mkt som eller i alla fall irriterar mig så mycket på som när sågon lovar att ringa och sen inte gör det. Varför ens ge falska förhoppningar från början?

Nä, nu vill jag hem till min Prins. Var inte alls lika kul här hemma på holmen som jag trodde det skulle vara. Alla hade så fullt upp med annat. Men iofs ett tack till Jonna för en trevlig stund på streetracet (även om jag trodde vi skulle ses igen efter maten).

Suck i morrn färjan till åbo, hoppas det inte är lika mkt tattare ombord som i fredags. Sen köra till Ekenäs... hmmm hoppas på några timmar sömn innan skolan igen på måndag morgon.

Schemat som följer för veckan (so far har inte kollat úppgifterna på Moodle än)
Må: Möte med projektgruppen och KPT-läraren
Ti: Självstudier
On: Halv dag med IKT och sedan Gulis
To: ledig fram till lunch sedan företagsekonomi
Fre: Svenska m.m.  sedan full sula upp till Närpes och älsklingen.


~Utan dig prinsen vore jag en fis i rymden~

Jo, men visst finns det såna karlar

2008-09-13 @ 21:56:30  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Det är killen som säger ''älskling'' till dig och inte ''sexy'' när ni har slutat ert samtal. Det är han som stannar vaken för att se hur du sover och kysser dig på pannan.
Det är han som vill visa upp dig när du vaknar på morgonen utan smink och med håret rufsigt.
Han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är att du är hans.
Han som säger till sina vänner: ''Hon är den rätta!''