Mera uppdatering...

2008-09-17 @ 08:18:59  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

I slutet på juli, i samband med min födelsedag, besökte jag och prinsen Åland. Jag behövde besikta bilen och han ville kika lite på Rockoff.  Så här i efterhand kan jag säga att det var tur att jag besiktade bilen på Åland, är tydligen fan så mycket dyrare i fastlandet. Och att nåt är billigare på Åland är ju otroligt.:P Innan besiktningen fick jag även mina nya däck, Prinsen och mamma var snälla och hämtade dom medan jag satt hos frisören. Har inte vågat gå till en frisör här i fastlandet än, eller jo iofs var jag ju till Mandas storasyster förut och det blev riktigt bra :) Men utöver henne har jag inte vågat.

Under den vistelsen tog jag med gulle ut till Herrön i flaka. Där vi satt och myste på klipporna och jag även badade fötterna lite. Prinsen blev lite skakis när han såg en orm, men efter en stund kunde han också slappna av och bara sitta och njuta. Det är verkligen vackert där ute! Förstår varför många väljer att ta sina bröllopsbilder där ute...


Inte senaste helg, men helgen före det fick jag och Prinsen besök av Marielle och Tobbe. Det var härligt att träffa dom igen, speciellt Marielle för min del då.:) Och dom var verklig väl värda en paus från husbyggandet. Innan vi for ut blev Tobbe lite sugen på att skaffa en likadan frisyr som prinsen har... Så efter lite funderande och en öl så gjorde vi det. Tobbe rakade skallen och vilken förvandling det blev, men han passar verkligen i det.:) Bilder på före och efter finns här nere.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback