Mammas besök

2008-10-07 @ 15:16:56  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Vet inte vad jag ska säga om mötet mellan min mamma och "svärisarna". Men det gick nog bra, riktigt bra! Synd bara att hon jag och Prinsen var jättetrötta. Så efter middagen på fredag kväll ute i Yttermarken (Yttermarschin) så begav vi oss in till lägenheten i Näsby city. Efter att mamma fått tillgång till internet och kunnat slappna av, höll hon på att somna sittadnes i soffan. Lika bra att bädda åt henne direkt på extrasängen och låta henne nassa. Det  tog inte länge innan vi somnade heller... tror jag.. har ett svagt minne om nån diskussion (prinsens högljudda kommentar) om att jag var "skäggig" minns inte vad han syftade på. Måste va benen, ids ju inte raka dom när jag är här nere i Fucking Ekenäs..

Lördagen vaknade vi rätt tidigt, så också mamma. Så efter en någorlunda stadig frukost begav vi oss iväg på lite sightseeing i nejden med mamsen i baksätet. Hon vi se det mesta i Närpes; NTM, Närko, Ishallen, de två olika centrummen och så fick hon komma med till Hannas stall. Där fick hon träffa Neri och kika in i stallet. Hon blev också imponerad över hur snyggt det är där inne. utifrån ser det inte så mkt ut, men inuti - wow - ser nästa ut som i Jan Brinks stall.
Efter en sväng ut mot prinsens stuga (vi kom inte hela vägen fram pga vägbommen och vi saknade nyckel) så bar det av till Kaskö. Där visade vi industrierna i staden och vi konstaterade att det luktade pengar. När vi tröttnade på att tryna på fina hus tyckte vi att vi skulle åka till Kristinestad på marknad. Sagt och gjort, och den där marknade var mamma glad över att få besöka. Jag tycker själv om sådana, och tydligen mamma också fast hon aldrig hade varit på någon liknande förut. Tommy hittade en ny arbetströja (tänk rutig flanellskjorta som är fodrad) men jag hittade ingenting. Vi hann dock inte gå igenom hela marknaden pga tidsbrist. Eller iaf ovetskap om när bussarna gick.
Hem en snabb sväng och packa ihop alla grejer och kontroll av matkahuoltos hemsida. Detta ledde till ett konstaternade att mamma nog gör bäst i att ta bussen 16.05 från riksåttan. Så vi bestämde att åka till Strandhovet och äta en bit mat innan mamma skulle ut till vägen och hoppa på bussen. Hihi, lite annorlunda här uppe där man ser bussen komma 4km bort typ mot 40m hemma.

Det var kul att mamma äntligen fick träffa Maggan och Matts.:) Dom är så söta Prinsens föräldrar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback