Lillajulfesten hos Lena

2008-11-27 @ 19:41:20  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Lillajulfesten för klassen igår hos Lena var riktigt trevlig! Vi drack glögg och hade kul tillsammans. Kändes som ett riktigt bra avslut på Högskoledagen. Den gick för övrigt bra, lite fåligt med folk till vår "monter" bara.... Plus att det framkom att alla utbildningar nog hade fått lite olika uppgifter om vad som skulle göras.

        

         
Hos Lena var vi så gott som hela klassen (18 st tror jag), det var bara en som saknades, Sandra som var hundvakt. Bara ett axplock av alla bilder.....

Lena var en jättebra värd och hennes och hennes karls lägenhet var sååå fin! Men det märktes att karln hennes är elektriker...:P En massa spottar i taket med en massa specialeffekter. Hennes kök var "to die for" snyggt. Oj, oj... Dags att börja skissa på sitt eget drömhus kanske. ;)

Efter Lena bar det av till Fé en sväng. Där var vi ca en timme innan vi drog vidare till Kårken. På kårken hade det varit sminkfri tjejkväll med kläödsel mjukisbyxor. Så när vi trillade in dit fick vi ett antal blickar, men vi fick förståelse när vi förklarade att vi ju trots allt kom från en lillajulfest.

Jag var trött och orkade inte stanna så länge, gick hem strax efter midnatt. Tror jag somnade innan huvudet hade landat helt på kudden. Idag har jag inte gjort så mkt.... Sett ett avsnitt PB (det är riktigt spännande nu) fixat med bilderna från gårdagen och tvättat. Såg en film också "Grace is Gone" den var riktigt bra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback