Jag blir knäpp-knasig

2008-11-19 @ 21:34:00  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Ikväll har jag försökt ädra utseendet på min blogg, men det lyckades inge vidare... har i nerverna! Kan inte nån vänlig själv som har kunskap i hur man gör hjälpa mig? För om jag ska fortsätta så slutar det nog med att jag får ett nervöst sammanbrott eller blir gråhårig eftersom det inte funkar för mig... Suck!

Har btw varit ledig idag, hade finska först klockan 16 och en information/föreläsning om Winha Wille. Finskan var seeeg, jag och Karolina har lite lätt i nerverna på läraren som även om man frågar hundra gånger inte kan förklara på ett sånt sätt så att man förstår....

har laddat ner lite musik och filmer medans jag lagade mat. Delar av musiken förde jag över till mitt nya minnekort till telefonen. Var väl behövligt när jag sen for ut och körde lite intervaller med att promenera och jogga. Var skönt, nu känns träningsvärken lite bättre. :) Även om Prinsen ringde innan jag var hemma så tror jag att jag hann bränna lite kalorier. Prinsen får ju iofs ringa precis när han vill! 

Nu ska jag kika på Bonde söker fru via 4ans hemsida och sen tuttilura. I morgon är jag heeelt ledig från lektioner. Men jag har en PowerPoint presentation som jag måste göra till fredagen, bara nu Viking Line sku behaga att svara på mitt mail.. hmpf!

Natti natt

Puss till alla er som vet att jag tycker om er

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback