Så... då va den inlämnad

2008-04-23 @ 14:49:14  •  Kommentarer (0)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Den sista delen i det skriftiliga examnesarbetet. Usch, satt uppe till närmare 4 i natt och jobbade på den och färdigställde den i skolan. Men nu är den inne!:) Kunde kanske ha börjat lite tidigare för att slippa den här stressen... Men man är ju lite bekväm av sig. Och jag har bara mig själv att skylla på, men det verkar dock som att jag jobbar lite bättre under press. Hade jag inte varit så nära slutet på utbildningen så hade jag nog övervägs att skita i det. Men nu känns det ju inte så lockande, för då skulle ett år vara "bortkastat". Även om jag träffat en prins.:P

Nu lyser solen helt ljuvligt ute, saknar bara mitt gull att göra nåt med i det härliga vårvädret. Men har jobbat på för fullt, han är så duktig. Men för det tänker inte jag sitta inne och frysa. Nej, nu bär det iväg till stallet för att ta ut Åsas häst en sväng i naturen. Kan ju inte ta min "bäbis" eftersom han antagligen går på lektion.

Har sett tussilago i mängder redan. Men nu längtar jag efter vitsippor och då så de ligger som en spetsväv i naturen och täcker allt! 

image15
Visst är bilden underbar, man får lust att springa runt där och göra som Ronja Rövardotter - släppa ut sitt vårskrik! Får väl se om det finns så mycket vitsippor här uppe. Är ju lite bortskämd med det hemma.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback