Ännu en underbar helg

2008-04-20 @ 21:09:41  •  Kommentarer (1)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Nyklippt och glad av det fina vårvädret anlände jag till Närpes på fredag eftermiddag. Var såå härligt att träffa T igen!

Efter att ha burit in väskan så bar det strax av till "handeli" för proviantering. Hur svårt kan det va egentligen för två personer med varsin fullt fungerande hjärna att komma på nåt att laga till mat? Nåväl, efter att ha stått en stund och funderat kom vi fram till att det nog blir spagetti och "mårasås". Och det blev det också! Mmm vi är mästerkockar båda två ju! Fast all mat smakar nog bra om den är tillagad med lite kärlek.:)

Ca. 45 minuter in i Flood bestmde vi att om man inte ska somna i soffan är det lika bra att gå och lägga sig. Sagt och gjort, men pga fullmåne blev sömnen väldigt konstig. Suck!

Lördag morgon efter en stadig frukost och en kopp gott kaffe bar det av till T's garage hemma på föräldragården. Nu var det dags för svetskurs. Hujeda mig... efter att ha sett han brännsår så var jag lite orolig. Men det gick skitbra! Såå stolt över mig själv, men hur det gick beror nog mkt på att jag hade en så pedagogisk lärare.:) Efter några "provbitar" blev det konstruktion av stödanordning för domkraften till rampen. Luktar inte gott när olja brinner kan jag meddela, men bra blev det! Lite lunch hos päronen och efter det lite kaffe med grabbarna (Mats +hund och Ingels) i garaget.

Hem sen och duscha av sig all svetslukt och vila lite innan det var dags för nya krafttag för kvällens utgång. Förfesten blev i T's lägenhet med några andra grabbar (Stenholm och Nisse) sen kikade även Jan och A-C över en sväng, men de satt bara en stund innan vi begav oss iväg längs med byvägen till J&P. Ett trevligt ställe som påminde lite om Dino's hemma på Åland. Hade trevligt där! Kul att inte se bara bekanta ansikten när man går ut. Men tröttheten gjorde sig påmind och somnade i lägenheten nån gång mellan halv 3 och 3.

Dagen har varit allmänt slö, tittade klart på Flood. Filmen var ok, men saknade typ slut. Hmm... Vilade lite och tittade på filmer på TV ist innan hemfärd. Så här sitter jag nu och saknar honom så otroligt mkt! Glömde mitt hjärta där, men han lovade att ta hand om det. :)

T, du är världens finaste! Men dig vill jag dela min framtid.

Kommentarer

Postat av: Tessa

Mmm, låter myspys.

2008-04-21 @ 20:47:30
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback