Sliten...

2007-07-11 @ 22:48:39  •  Kommentarer (1)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Blev tvingad till jobb i morse lite tidigare... Klockan 06.45 skulle vi infinna oss för att gå en snabb Barista-kurs. Det var väl sådär. Kändes som den ena var mer sovande än den andra.. Men efter några espresso (en enkel skall vara 3-3,5 cl och bryggs på 7g kaffe) så blev man lite piggare. Och efter lite beröm så gick det ju tusen gånger lättare.:) Hey I'm only human!

Men när de andra kunde gå hem och vila sig lite inför jobb senare på dagen så fick jag och Jens snällt köra igång ruljansen där inne. Skulle ha börjat kl 10 men halv 10 anmälde jag mig tydligen frivillig till att rengöra diskmaskinen supernoga.. Dit for den frukosten som Anders (aka. Tha boss) sku ha bjudit på... Fan vad det fastnar skit på konstiga ställen i en diskmaskin. Men nu är iaf alla pelletsliknande smutskorvar bortpetade ur sprinkelmunstyckena. Tror jag svor högt flera gånger; iaf varje gång jag slant med plastskeden och hyvlade bort lite skinn på tummen. Plastskedar är ju nästan lika farliga som Butterfly-knivar om dom används på "rätt" sätt... Ska kolla upp i morrn om våra plastskedar är CE-märkta som allt måste va idagens läge. Det är ju t.o.m. bästföre-datum på skor nu för tiden. PÅ SKOR??!!! Nog har Brysselkålen för mkt tid över ibland nog.

Efter en låååång dag så kunde jag äntligen slappna av. Men höll på att somna i bilen när jag körde hem... inge bra. Blir nog sova ut i natt så att man orkar med morgondagen. Är ju inte ledig före 20:e juli... Urk! Jag kommer att avliiida långsamt. Tur att jag har Marielle och Sandra med mig på dagarna. My saviours in the nöd!:D

Och när Tessa eller Jenny slinker in en sväng från Dillen så får man ännu lite kraft!

Neee.. tack och godnatt!

Kommentarer

Postat av: Tessa

Tjosan i trosan! Hujj, pellets i diskmaskin, kommer jag att tänka på varje gång jag passerar där nu
=)
fast...i och för sig så är ju pelletsena borta nu efter att du knegat -dukti kicka!
Kanske glider in med fettobuken och beställer en speciala salade imorn igen
=) sååå goood, borde sättas på menyn. Kraam

2007-07-12 @ 21:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback