Så det kunde bli...

2007-07-15 @ 04:41:16  •  Kommentarer (2)  •   •  Permalink  •  Vardag  •  Trackbacks ()  • 

Efter en lugn dag på jobb och middag med Marielle så begav vi oss till Bambölevik. Jag kände att jag bara måste doppa mig... Är ju över två veckor sen sist. Vilket nästan är ett rekord sommartid för ett sånt blötdjur som jag.. Hon doppade tårna från bryggan och sa att det inte va så farligt kallt. Men tror nog hon tycker jag va lite knäpp ändå... Fast jag lär väl va likadan när jag blir äldre..

Återfärd till stan. Pluggade gator och tränade praktiskt på att hitta dom med Marielle. Men efter att ha snurrat typ sjuttio-elva varv på gatan ( ja jag vet Grunken varning) så tyckte Marielle att vi sku skjutsa hem min bil så jag kunde ta en öl eller nåt..

Hamnade således på Dinos där vi snakade skit med Sandra tills klockan va typ halv 1. Sandra beklagar sig över att det är typ fullt på Dinos trots att "alla" är på Lappo eller på Föglö och att de helt enkelt är för få vakter på jobb... Jag skämtar lite om att jag kan nog ställa upp jag. Hon ler... Springer och kollar med Conny och återvänder med ett leende på läpparna och säger; "nu ska vi leta upp en tröja till dig". Lite smått överraskad säger jag hej då till Marielle och skuttar iväg efter Sandra.. Det var en lååång natt och tror alla Ålands myggor har haft smörgåsbord på mina ben... Jag hann ju nämligen inte byta till långbyxor innan jag började... Hmm det lär sluta med blodiga lakan inan natten är över. Fast jag får bara sova typ 2 timmar innan jag ska upp och ut till Bamböle och rida.. Jaja återstår att se hur det går.

Natti natt!

Kommentarer

Postat av: Tessa

Wow! Vakt Catta! Fan va fränt. Förgrämmade myggor!

2007-07-17 @ 17:56:18

Postat av: Catta

Mmm det gäller att va på rätt plats vid rätt tillfälle..

2007-07-18 @ 09:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback